Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Kortene på bordet.

lørdag den 31. oktober 2009
Jeg ved at denne lille virale app fra Nivea efterhånden er ved at være Yesterdays news.
Men den er sku stadig for sjov. Meningen er selvfølgelig, at men skal bruge et billede af sig selv - men som vi allesammen ved, er der ingen grund til at være morsom på egen bekostning, når det nu er så meget sjovere at gøre grin med andre...


Day of Terror

onsdag den 28. oktober 2009

Nogle få tanker på dagen hvor to wanna-be terroister er blevet anholdt for at planlægge terror mod mål i Danmark.

1 - Behøver vi virkeligt stramme terrorloven? Vi har jo faktisk ikke været udsat for terror. Det at kommende terrorister bliver knaldet før de når at sende sig selv og andre i kredsløb om jorden er vel et tegn på at den virker som den er.

2 - Lad os nu ikke glemme prioriteringerne. Findes der ikke større og mere presserende problemer i verden, end to amerikanere der ikke kan lide ytringfrihed, og måske - måske ikke vil tage livet af en fordrukket tegner og en modig redaktør. Er der andre steder vi kunne bruge vores ressourser og midler, hvor de er mere tiltrængt?

3 - Kommer den baby ikke snart???

Skulle denne nationale nærdødsoplevelse ha' fået dig til at ville udrette noget med dit liv og måske endda være god ved andre kan du starte stille og roligt her.

Velkommen til Manden i Busken

lørdag den 24. oktober 2009

Under "Jeg Læser" kan man se at jeg har måtte overgive mig. Endnu en blog er føjet til listen over blogs jeg læser fast, og denne gang er det Guy in a bush.

Der er noget ret spændende og lidt dogmeagtigt over at lægge så stramme bånd på sig selv rent kreativt. "Der sidder en mand i en busk. Lad os se om man kan lave en tegneserie stribe to gange om ugen ud fra det?"

Guy in a bush er skrevet af Brian Dunaway som også laver Comics coast to coast, er fast vært på ELR og laver lid Sci-Fi spas på A Mission Deep.

Han er på alle måder en travl herre på nettet og i blog- og podcastmiljøet, og er et af de der navne man af og til støder ind i, uden helt at vide hvem han er. Som en af de der skuespillere i Hollywood der har været med i et utal af serier og spillet et par biroller og hvis navn man har lige på tungen...
Guy in a bush er en sjov lille tegneserie der udkommer fast to gange om ugen - men bliver nok ikke Brians store, store gennembrud.

Vurder selv.

Bonusinfo: Manden på billedet er den verdenberømte David Johnson fra San Francisco, der siden 1980 har lavet et "act" ud af at sidde i en busk og skræmme forbipasserende.

Return of the space cowboy

torsdag den 22. oktober 2009





Åååh ja!

15 år efter at Buzz Lightyear introducerede os allesammen for computeranimerede tegnefilm er han og drengene tilbage...

Så spænd antityngdekraftsbæltet og tag en dyb indånding, for nu går det:

"MOD DET UENDELIGE UNIVERS!!!"




Star wars 9/11

fredag den 16. oktober 2009
Ok, for kort at følge op på mit Rise of the Empire indlæg faldt jeg over denne video forleden.

Undervurder aldrig, aldrig fans af Star Wars...

Dragon Age

torsdag den 15. oktober 2009

Hvordan Dragon Age Origins har været sluppet under min radar så længe, kan jeg simpelthen ikke forklare?

Det kunne godt se ud som om det snart er på tide at få opgraderet det gamle grafikkort....




Rise of the Empire

onsdag den 14. oktober 2009






Noget rører på sig ude blandt stjernerne!



Fantacys succes de seneste år har storts set taget livet af Sci-Fi. Men ganske roligt er der begyndt at ske en bevægelse i genren.



Harry Potter er "død", Ringenes Herre filmene er efterhånden et fjernt minde og World of Warcraft er begyndt at midste abonnementer.



Den totale fiasko der var de 3 tre sidste Starwars film er nu glemt. Fejlen var at Lucas Art forsøgte det gamle trick med at sætte sig mellem to stole. Man ville både erobre nye, unge og købekraftige fan og samtidig holde fast i gamle og trofaste, men endte med ikke rigtigt at glæde nogen.



Med The Clone Wars, har man satset stort på de nye unge fans. De voksne fans vil man nå gennem deres computere og da det blev offentligtgjort, at BioWare skulle lave det nye Starwars MMORPG The Old Republic slog man for alvor fast at man også ville tilbage i kampen. Tilbage i kampen om fansene. Tilbage i kampen om pengene. Tilbage i kampen om universet.



Og timingen kunne ikke være bedre.



Blizzard er tilbage med Starcraft 2. Opfølgeren til Sci-Fi spillet der før World of Warcraft var det mest solgte nogensinde med godt 9 millioner kopier.



James Cameron tager os med tilbage til stjernerne med Avatar.



Og Hitchhikers Guide To The Galaxy er som allerede nævnt også genopstået.



Rundt omkring i det mere nørdede miljø kan man mærke stjernene drage. Fantacy er yesterdays news. Lyssværd og blastere er fremtiden. Makazie One er et pragteksempel på mobiliseringen blandt starwarsfans.





God weekend Ronni

fredag den 9. oktober 2009
Da det er fredag og jeg skal arbejde hele weekenden, vil jeg overlade dagens blog til den gode dreng Ronni.
Jeg elsker Ronni fordi:
1 Han har lært at det kan betale sig at være lidt sød ved pigerne, selv om man ikke rigtigt gider.
2 Han har styr på investeringerne. Sælg din telefon - få råd til tun.
3 Han har reflekser som en ninja og abbs som Chuck Norris.



God weekend

3 ønsker lige nu

torsdag den 8. oktober 2009
Tre ønsker for dagen efter en nattevagt

3 At P3 ville stoppe med at spille DJ Tiesto

2 At min kones arbejde ville lade være med at ringe til mig når jeg nu lige ligger og sover

1 En iskold (og jeg mener perma-polar-jeg-fryser-dine-tarme-til-is-kold) Coke

God torsdag, og sov godt.


Diggbuster

onsdag den 7. oktober 2009

Jeg så i dag at jeg havde 13 afsnit af Diggnation tilgode i mit iTunes-bibliotek, og tænkte at jeg lige kunne nå et enkelt afsnit eller to.
Afsnit 220 startede som de plejer. Alex Albrecht og Kevin Rose i en blød sofa med et par øl og nogle gode historier i ærmet, men så præsenterer de en gæst.
Adam Savage!!
Diggnation møder Mythbusters - hvis du ikke er fan af et eller begge programmer, kan du begynde her.

God fornøjelse

FW: RE: En sjov video på den fede måde.

tirsdag den 6. oktober 2009
Guatimati kunne for få dage siden se følgende video.



Og kort efter denne video



efterfulgt af en kort kommentar om at Morgenthaler og co. måske havde lånt lige rigeligt nok, uden at spørge om lov først! (tror vi)

Nu ved jeg at bloggeren på Guatimati er medlem af Pirat-partiet, og derfor ikke i det daglige går rundt og lade sig få hovedpine af lange og svære ord som ophavsrettigheder og Intellectual property.

Selv har jeg tidligere raset over Martin Scorseses The Departed, og hvordan det i bund og grund var en genindspilning af Infernal Affairs. Så jeg kan ikke se mig få fin til indimellem at råbe: "Buuu den har vi set!!!"
I ovenstående tilfælde har jeg det imidlertid 100% ok med at Morgenthaler og Hvam låner Seinfeld og Spielbergs koncept. For de laver jo en federe og sjovere teaser. De låner en idé, og i stedet for at overtrumfe den gamle video med buget og effekter, laver de med små og simple midler en film der ganske enkelt er bedre.

Vis mig din iPod...

fredag den 2. oktober 2009

... Min er den lille brede nano, i sølv med 4 GB og mit navn præget på bagsiden. En service der åbenbart fulgte med da jeg fik den sammen med en macbook.
De 10 mest afspillede sange for tiden er:
10 - Morrissey - There is a light that never goes out.
Sangen der definerede mine følelser i tiden hvor jeg mødte min kone ligger stadig som første og sidste nummer på min "Emo" spilleliste.
9 - Sia - The girl
Der er nu noget over vrede piger, og hende her kan jeg endda slukke for, når jeg ikke gider høre på mere!
8 - 3OH!3 - Don't trust me
Jeg aner ikke hvordan denne undskyldning for en dårlig parodi på en farce af en sang ser sluppet ind på lidsten over de 10 mest aflyttede sange i min iTunes. Måske er det sætningen "If your boyfriend says he got beef, tell him Im a vegetarian, and i ain't fucking scared of him!"
7 - The Sounds - Lost in love
Efter min mening det stærkeste nummer fra The Sounds nye album "Crossing the Rubicon."Et album jeg forudbestildte på biblioteket for så længe siden, at jeg var den første der lånte det.
6 - Louis Armstrong - La vie en rose
Tydeligt tegn på at Storm og jeg har set Wall-E flere gange end godt er.
5 - Michael Simpson - Inden du falder i søvn
På trods af at jeg faktisk ikke er super Michael Simpson fan, faldt jeg fuldstændigt for dette nummer. Den er så simpel og skrøbelig og på en eller anden måde tror jeg at jeg bliver et bedre menneske hver gang jeg hører den.
4 - John Anealio - George R.R. Martin is not your bitch
En humoristisk sang, der ikke helt uden melodi minder fans af Fantacy Kongen George R.R. Martin om at gode bøger tager den tid de nu engang tager.
Jeg hørte den igen og igen da min kone for nyligt var i udlandet, og nu kan jeg ikke rigtig give slip på den.
2 - The Raveonettes - Last Dance
Starter med sætningen "your lipstick is sweet and sad" hvilket også kan siges om sangen selv. Læg især mærke til den bibbende lyd i bridge'en der lyder som hjertelyden fra et overvågningsapperat på et hospital, og hvordan lyden forsvinder når han når omkvæget.
1 - Boston - More than a feeling
Traileren for The men who stare at goats mindede mig om dette mere end 30 år gamle nummer.
Det er så Rock n' Roll, se bare Brad Delp's overslæg!!!