Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

"Ahora tu vas"

mandag den 29. marts 2010

















Nicole East eller "BaronessEast" lever et interessant liv. Efter en nylig rundrejse i Sydøstasien gennem Thailand, Laos og Cambodia (En tur stort set identisk med min bryllupsrejse - suk) kommer hun hjem til dette!

Videoen er filmet uden foran hendes nabos dør, og sætningen der bliver gentaget i en uendelighed lyder som "Ahora tu vas!" hvilket, for den ikke spanstalende del af befolkningen, betyder "Du går/rejser nu!"

Seddelen på døren hang Nicole selv op dagen efter.

Eye exam

mandag den 22. marts 2010

Comixed.com er ikke nogen fremragende hjemmeside. Det er allerhøjest en side jeg lige er forbi èn gang eller to i ugen for at se om der mellem de ru sten skulle ligge en lille perle.
Jeg ved ikke om det er fordi jeg allerede har lavet 3 øjenundersøgelser i dag, og folk bare har nægtet at sidde stille eller det er fordi Lost hænger mig langt ud af halsen. Men denne her, gav mig mit vand galt i halsen, på den gode måde.

Perler - på den fede måde

fredag den 19. marts 2010

Kære ekstralivslæsere, inden weekenden har jeg en ganske særlig overraskelse til jer.
Kan i huske dengang man var barn og legede med perleplader? De der helt små perler som èns endnu ikke fuldt udviklede motorik skulle forsøge at sætte ved siden af hinanden, på plader der forestillede cirkler, firkanter, hjerter og sidst men ikke mindst den forhadte stjerne - nej hvor jeg dog hadede stjernen. Denne komplet umulige geometriske figur som det aldrig lykkedes mig at lave en hel plade med inden jeg fik væltet alle perlerne...
Nåmmen en ven af en ven har fundet på at tage denne gamle "leg" op igen, og hvilke motiver kan man så lave med perler, hvor de kantede linier og lidt klodsede former støtter op om motivet og ikke skæmmer det?
Svaret er lige så enket som det er genialt!





Baby-bite

torsdag den 18. marts 2010

Der er intet nyt i at Mc Donalds er skidt for krop og sjæl. Eller som Dolph siger: "Ronald McDonald er den fødte dræber, mester af den ældgamle ninjateknik hjerte-karsygdom".


Men det her! Det er sku da freaky....

Masseødelæggelsens æstetik

mandag den 15. marts 2010

Hvorfor ved jeg ikke? Men der er noget dragende og fascinerende over fortællinger, beskrivelser og billedere af masseødelæggelser.
Historien om Trojas fald, Apokalypsen, Gernika, og så selvfølgelig Nyhederne.
Denne billedserie om jordskælvet og tsunamien i Chile fra Boston.com fik mig til at tænke på, at det måske er det menneskelige aspekt i ødelæggelserne der fascinerer os. Hvordan opleves forfærdelserne? Hvordan reagerer man ,når man står i dem. Og vigtigst af alt, hvordan kommer man videre?
Hvis et træ falder i skoven uden at ramme nogen, er vi så ikke ligeglade?

Mens vi venter på Kick Ass

tirsdag den 9. marts 2010

Ingen skuespiller i historien er vel blev "type-casted" til døde som Woddy Harrelson. Siden han som stor knægt spillede Woody Boyd i næsten 200 afsnit af Cheers, har han været Hollywoods selvfølgelige valg når der skulle castes en enfoldig white-boy.
Man kunne jo nævne:
White men can't jump
Natural born killers
Money Train
The thin red line
Kingpin
Edtv
After the sunset
Zombieland
No country for old men
... og find selv på flere.

Derfor har jeg også lidt af et had/kærigheds forhold til Woddy, for han er gennemtæsket som den karakter, men han kan også gøre det så forbandet godt. The thin red line og senest Zombieland er perfekte eksempler.
Derfor er det også med stor spænding, jeg ser frem til Defendor. For den kan bestemt gå begge veje!
Om ikke andet kan den måske udfylde lidt af torummet mens vi venter på Kick Ass.

?

mandag den 8. marts 2010

Af og til støder jeg på noget der er så mærkeligt at jeg må dele det med nogen - hvem som helst.

Jeg undskylder for ethvert ubehag følgende klip må medføre.

... og ha' lidt tålmodighed, alt bliver afsløret efter 1:oo!