Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Rise of the Empire

onsdag den 14. oktober 2009






Noget rører på sig ude blandt stjernerne!



Fantacys succes de seneste år har storts set taget livet af Sci-Fi. Men ganske roligt er der begyndt at ske en bevægelse i genren.



Harry Potter er "død", Ringenes Herre filmene er efterhånden et fjernt minde og World of Warcraft er begyndt at midste abonnementer.



Den totale fiasko der var de 3 tre sidste Starwars film er nu glemt. Fejlen var at Lucas Art forsøgte det gamle trick med at sætte sig mellem to stole. Man ville både erobre nye, unge og købekraftige fan og samtidig holde fast i gamle og trofaste, men endte med ikke rigtigt at glæde nogen.



Med The Clone Wars, har man satset stort på de nye unge fans. De voksne fans vil man nå gennem deres computere og da det blev offentligtgjort, at BioWare skulle lave det nye Starwars MMORPG The Old Republic slog man for alvor fast at man også ville tilbage i kampen. Tilbage i kampen om fansene. Tilbage i kampen om pengene. Tilbage i kampen om universet.



Og timingen kunne ikke være bedre.



Blizzard er tilbage med Starcraft 2. Opfølgeren til Sci-Fi spillet der før World of Warcraft var det mest solgte nogensinde med godt 9 millioner kopier.



James Cameron tager os med tilbage til stjernerne med Avatar.



Og Hitchhikers Guide To The Galaxy er som allerede nævnt også genopstået.



Rundt omkring i det mere nørdede miljø kan man mærke stjernene drage. Fantacy er yesterdays news. Lyssværd og blastere er fremtiden. Makazie One er et pragteksempel på mobiliseringen blandt starwarsfans.





0 kommentarer to Rise of the Empire:

Send en kommentar