Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

FW: RE: En sjov video på den fede måde.

tirsdag den 6. oktober 2009
Guatimati kunne for få dage siden se følgende video.Og kort efter denne videoefterfulgt af en kort kommentar om at Morgenthaler og co. måske havde lånt lige rigeligt nok, uden at spørge om lov først! (tror vi)

Nu ved jeg at bloggeren på Guatimati er medlem af Pirat-partiet, og derfor ikke i det daglige går rundt og lade sig få hovedpine af lange og svære ord som ophavsrettigheder og Intellectual property.

Selv har jeg tidligere raset over Martin Scorseses The Departed, og hvordan det i bund og grund var en genindspilning af Infernal Affairs. Så jeg kan ikke se mig få fin til indimellem at råbe: "Buuu den har vi set!!!"
I ovenstående tilfælde har jeg det imidlertid 100% ok med at Morgenthaler og Hvam låner Seinfeld og Spielbergs koncept. For de laver jo en federe og sjovere teaser. De låner en idé, og i stedet for at overtrumfe den gamle video med buget og effekter, laver de med små og simple midler en film der ganske enkelt er bedre.

3 kommentarer to FW: RE: En sjov video på den fede måde.:

Anders Christiansen sagde ...

hehe... Jeg synes nu også Seindfelds video er sjov, og for dens sags skyld også Morgenthalers. Blev bare lidt skuffet over at de ikke havde fundet på det selv.

og btw. jeg tror altså ikke det er nogen hemmelighed at the departed er en remake af internal affairs. det er vist helt officielt, lidt ligesom The Ring også findes i en koreansk? og amerikansk udgave....

og BTW er jeg på igen måde medlem af noget piratparti. Jeg skriver bare speciale om det, men er generelt meget kritisk når det kommer til pirater... Altså udover at de er søde og taler sjovt

Andreas sagde ...

: ) indrøm det nu! Det er ingen skam at være pirat.

Andreas sagde ...

... Desuden er det sku for ynkeligt at få en Oskar for bedste film for en remake. Og ikke en remake af en 50 år gammel klassiker, men en film der stadig kan lejes som præmiere i Blockbuster!

Send en kommentar