Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Velkommen til Manden i Busken

lørdag den 24. oktober 2009

Under "Jeg Læser" kan man se at jeg har måtte overgive mig. Endnu en blog er føjet til listen over blogs jeg læser fast, og denne gang er det Guy in a bush.

Der er noget ret spændende og lidt dogmeagtigt over at lægge så stramme bånd på sig selv rent kreativt. "Der sidder en mand i en busk. Lad os se om man kan lave en tegneserie stribe to gange om ugen ud fra det?"

Guy in a bush er skrevet af Brian Dunaway som også laver Comics coast to coast, er fast vært på ELR og laver lid Sci-Fi spas på A Mission Deep.

Han er på alle måder en travl herre på nettet og i blog- og podcastmiljøet, og er et af de der navne man af og til støder ind i, uden helt at vide hvem han er. Som en af de der skuespillere i Hollywood der har været med i et utal af serier og spillet et par biroller og hvis navn man har lige på tungen...
Guy in a bush er en sjov lille tegneserie der udkommer fast to gange om ugen - men bliver nok ikke Brians store, store gennembrud.

Vurder selv.

Bonusinfo: Manden på billedet er den verdenberømte David Johnson fra San Francisco, der siden 1980 har lavet et "act" ud af at sidde i en busk og skræmme forbipasserende.

0 kommentarer to Velkommen til Manden i Busken:

Send en kommentar