Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

Film i 2010

onsdag den 2. december 2009
Efterhånden som December slider sig frem, kan vi ikke undgå at nærme os 2010. Her er noget af det jeg ser frem til i det nye år.

WolfmanBenicio Del Toro, Anthony Hopkins og Emily Blunt er (sammen med Elron) stjernerne i den længe ventede, og forsinkede, gyser med special effects af Rick Baker, der også lavede effekter på kult-klassikeren An American Werewolf in London.

Inception


Christopher Nolan der har lavet mesterværk som Batman Begins, The Dark Knight, The Prestige, Insomna (som jeg virkeligt elskede) og Memento er tilbage med en film, som vi ikke regtigt ved så meget om endnu. Andet end at det er en thriller med Leonardo i hovedrollen og så har den underteksten "Your mind is the scene of the crime" og denne kryptiske hjemmeside!!!

Daybreakers


Den kan nok gå begge veje, men mit kompas peger mod bad ass!
... og så kommer den allerede til januar.

Clash of the Titans

Vinder sikkert ikke nogen Oscarstatuetter, men mon ikke man burde samle nogle venner om et par kopper øl og have en højtrøstende aften i byen... En film med store skorpioner kan ikke være dårlig???

Cemetery Junction

Dette bliver en dvd-aften derhjemme. Intet i verden kan dog undskylde at man ikke ser hovederne fra The Office i deres første film.

... og så har jeg slet ikke nævnt Book of Eli, Salt, Harry Potter, Ironman 2 og der er mange, mange flere. 2010 ligner allerede et godt filmår.

0 kommentarer to Film i 2010:

Send en kommentar